Mirësevini në Prodent!
Dhëmbët dhe nofullat përcaktojnë bukurinë e fytyrës suaj andaj bëni rregullimin e tyre me mjete bashkëkohore. Kemi përvojë pune 20 vjeçare , prej tyre 8 vite në Gjermani.

Shërbimet

Kryejmë këto shërbime:
‐Profilaksë kundër kariesit te fëmijët
‐Profilaksë Ortodontike
‐Profilaksë kundër Parodontopatisë

Më Shumë »

Cakto Termin

Për të caktuar termin duhet të telefononi në:
044/142-158
049/142-158
038/512-460Galeria e qastit
Kështu mund të na gjeni
  • Prodent

    Lagjja e Spitalit, Rr.Malush Kosova p.n. Prishtinë