Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/prodentk/public_html/admin/lidhu.php on line 7
Shërbimet

Kryejmë këto shërbime


Drejtimin e dhëmbëve e bëjmë me të gjitha llojet e Aparateve Ortodontike mobile dhe të fikësuara, tani edhe me teknikën linguale (Aparat i vendosur në sipërfaqet e brendshme të dhëmbëve tërësisht i padukshëm dhe një funksion poashtu efektiv si te aparatet tjera).
Ne ju këshillojmë me dëshirë!
Termini i nevojshëm